Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

ROOTShealth

Over mij

MIJN NAAM IS RENSKE

Mijn naam is Renske. Mijn visie is dat we allemaal beschikken over een zelfhelend vermogen. Ons lichaam wil van nature terug naar harmonie en balans. Het voelt als mijn missie om mensen te ondersteunen in het proces om deze kracht in zichzelf te herinneren. Ik kan je niet fixen, want er is niks mis met je. Wat ik wel kan doen is je de ruimte geven en tools aanreiken, om meer in de acceptatie te gaan leven. Mijn levensmotto: tiswatis! Je kunt niet veranderen er gebeurt in het leven, maar wat je wel kunt kiezen is hoe je ermee omgaat en er op reageert.

In zowel mijn werk als coach, energetische therapeut en de groepslessen, trainingen, workshops en retreats die ik geef staat de verbinding met jezelf, de ander en de natuur centraal. Die verbinding versterken vraagt om balans tussen ons fysieke lichaam, onze emoties, gedachten en spirituele zijn. Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

We leven in een stressvolle maatschappij, waar velen van ons de verbinding tussen hoofd en hart kwijt zijn geraakt. Hier heb ik zelf op m’n 25e een harde les in geleerd: ik kwam thuis te zitten met een burn-out. Niet lang daarna ben ik naar Nieuw-Zeeland verhuisd en heb ik het roer letterlijk helemaal omgegooid. In mijn tijd in Nieuw-Zeeland heb ik kennis en ervaring opgedaan in de holistische gezondheids- en welzijnssector. Naast het werken in een holistische Pilates & Wellness studio, ben ik gaan studeren en heb ik een jaar lang op twee biologische boerderijen gewerkt. 

Renske van den Braak

Sinds eind 2021 ben ik weer teruggetrokken naar mijn roots in Valkenswaard. Mijn visie op het leven die ik onder andere door mijn bedrijf ROOTS health uitdraag, zet ik vanuit hier verder voort. Ik werk zowel op locatie In de Sigarenfabriek te Valkenswaard, als online op afstand via Zoom.

Naast mijn werk, haal ik heel veel plezier en voldoening uit wandelen in de natuur, dansen, tekenen, mediteren, lezen en hardlopen. In de lente en zomer vind je me vooral veel in mijn moestuin samen met mijn moeder!


Kwalificaties

 • Master’s Way Teachers course
  Spiritual Self Mastery Course channeled by In’Easa

 • Holistic Lifestyle Coaching Level 1 & 2
  CHEK institute, US

 • Integrated Movement Science Level 1 & 2
  CHEK institute, AUS

 • Open To Channel
  Channel School channeled by In’Easa Mabu Ishtar from a council of 33 Ascended Masters, AUS

 • The Master’s Way
  Spiritual Self Mastery Course channeled by In’Easa Mabu Ishtar from a council of 33 Ascended Masters, AUS

 • Holistic Health & Performance for Woman
  CHEK institute, US

 • Pilates instructor (mat, equipment and reformer)
  Suna Pilates, NZ· Dance instructor – TEC2teach, NL

 • Dance instructor
  TEC2teach, NL

 • Primal Pattern Eating (Metabolic typing course)
  CHEK institute, US

 • Advanced Program Design
  CHEK institute, US

 • Scientific Back training
  CHEK institute, US

 • Scientific Core conditioning
  CHEK institute, US

Over Renske - Rootshealth
Over Renske - Rootshealth
Over Renske - Rootshealth
Over Renske - Rootshealth

© 2022 ROOTShealth. All rights reserved